Durango running lousy - Dakota Durango Forum
Troubleshooter's Forum A place to ask technical questions.

 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 1 Old 08-13-2019, 01:54 AM Thread Starter
viperx7
Registered User
 
viperx7's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Richmond, KY
Vehicle: 02 Durango SXT
Posts: 459
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Durango running lousy

Hi all. I've got an 02 Durango with 4.7. Last week I ran it through the car wash with undercar sprayer. After leaving, it ran like shit. It quick shifts, sputters until it gets up to speed then it runs fine. It will also die when you stop. It kinda acts like it did when I had to change the IACV. So I changed it, but it still does it.
Any help is appreciated.

Mike Chrisman
5 DOOR WHORE #76
02 Durango
viperx7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Dakota Durango Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome